İstanbul Yakacık

idarivemalihizmudur.jpeg
İdari ve Mali İşler Müdürü
Kudret KORKMAZ

1975 Adıyaman Gölbaşı doğumlu olan İdari ve Mali İşler Müdürümüz ilk ve orta öğrenimini Adıyaman’da tamamlamıştır. Daha sonra İstanbul Kız Lisesinden Mezun olmuştur. 1998 yılında Gaziantep Üniversitesi Bilgisayar ve Kontrol Sistemleri, 2008 yılında Anadolu Üniversitesi , Sağlık Kurumları İşletmesi, 2011 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünü Bitirmiştir. 2012 Beykent Üniversitesi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. 1994 yılında İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Bilgi İşlem Biriminde işe başlamıştır. 1996-1998 Yılları arası Gaziantep Devlet Hastanesinde, 1998-2007 yılları arası İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Bilgi İşlem Sorumlusu- ÇKYS İstanbul Koordinatörü, 2007- 2012 Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi ‘nde görev yapmıştır. 2012- 2017(Temmuz) tarihleri arasında Yakacık Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır.2017 Temmuz ayından itibaren hastanemiz İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevine devam etmektedir. Evli ve iki çocuk annesidir.